-Endelig åpner vi Oslos råeste tannklinikk!

9. July 2021|In Nyheter, Ukategorisert

Fjord Dental åpner nå endelig sin tannklinikk i nyrenoverte lokaler i Valkyriegaten 5 på Majorstuen i Oslo. Arbeidene med å bygge klinikken har tatt tid, men resultatet har blitt svært bra. Og endelig står alt ferdig.

«Vi er stolte av vår topp moderne klinikk og gleder oss til å ta imot alle våre pasienter i splitter nye lokaler, sier en munter Martin Hoftvedt, som er daglig leder i Fjord Dental.

Fjord Dental skal gi et annet inntrykk, og man har forsøkt å skape en tannklinikk som ikke minner om en tannklinikk.

«Vi har forsøkt å skape en ny atmosfære og en annerledes følelse av det å gå til tannlegen. Her skal det ikke lukte tannlege og vi tar tannlegeskrekk på alvor», sier Hoftvedt

Fjord Dental er en nysatsing innen høykvalitets tannbehandling. Fjord har som mål å bli folks foretrukne valg når det kommer til hvor man skal gå til tannlegen. Det er nå også bygget en klinikk som er rustet for fremtiden; med topp moderne utstyr og mange kompetente og erfarne behandlere.

«Vi har gått til anskaffelse av det mest moderne utstyret på markedet. Vi er et team som innehar svært mye kompetanse. Teamet vårt består av 2 allmenntannleger, en tannpleier og en oralkirurg. Og vi har planer om å utvide. Vi vil at alle skal få muligheten til å gå til et Fjord Dental behandlingssenter. Så dette er bare begynnelsen», sier Hoftvedt.

Fjord Dental åpner for pasientbehandling fredag 16. juli og vil være åpent mandag til torsdag 08:00 til 20:00 og fredager fra 08:00 til 16:00.