Petter Gjessing Johnsen

Petter Gjessing Johnsen er utdannet tannlege fra Universitetet i Oslo, og ble uteksaminert i januar 2016. Petter har bred og variert erfaring innen tannlegeyrket, og har jobbet både offentlig og privat. Petter har flere års erfaring som militærtannlege, og har hovedsakelig jobbet i privat praksis etter at han ble ferdigutdannet i 2016.

Petter har tidligere jobbet som instruktørtannlege ved Universitetet i Oslo, der han har vært klinisk veileder for tannlegestudentene. Han har også 1 år som forsker ved avdeling for oral kirurgi og oral medisin, der han har vært delaktig i et stort forskningsprosjekt om medikamentrelatert osteonekrose (kjevebensdød). Han har tidligere vunnet Studenforskerprisen, og har stor akademisk forankring i alle behandlinger som utføres.

Petter har ekstra kompetanse på å behandle pasienter med tannlegeskrekk, og har avlagt eksamen i odontofobi (uttalt tannlegeskrekk) og har kurert mange pasienter med alvorlig tannlegeskrekk.

«Jeg føler en ekstra trang til å hjelpe pasienter som sliter med å gjennomføre et tannlegebesøk. Det kan for mange virke umulig og endeløst å skulle gjennomføre tannbehandling, særlig om man ikke har vært til tannlege på en god stund. Jeg føler en stor trang til å hjelpe i slike tilfeller, og har hjulpet en rekke pasienter med å mestre sin tannlegeskrekk. Det å ha tannlegeskrekk, er ikke noe man trenger å ha for alltid. Tannlegeskrekk er noe som kan jobbes med, og ved å møte en behandler man stoler på, kan man bygge et tillitsforhold som gjør det mulig å gjennomføre alle typer behandling.

Min største motivasjon som tannlege, er å levere den beste behandlingen til mine pasienter som mulig. For å gi den best mulige behandlingen, ønsker jeg alltid at pasienter som går hos meg skal få en trygg og god opplevelse i ethvert tannlegebesøk. Du skal alltid føle deg sett, og jeg strekker meg langt for å tilpasse meg i enhver behandlingssetting, slik at du som pasient skal føle deg ivaretatt. Behandlingen skal være smertefri og tilpasset dine behov. I tillegg det om å gi deg den beste kvaliteten på arbeidene som blir utført. Det å utføre tannbehandling av høy kvalitet, er virkelig noe jeg strekker meg etter. Ved hjelp av den nyeste og mest moderne teknologien, kan jeg til enhver tid garantere at de arbeidene som blir utført på dine tenner, er av beste kvalitet.

Jeg har øye for detaljer og elsker å skape nye smil. Dersom du har ønske om å gjøre større endringer med smilet ditt, er jeg virkelig en person som kan gjøre denne behandlingen til en positiv reise for deg. Ved hjelp av digitale verktøy, kan vi skape ditt nye smil sammen og skreddersy det nøyaktig slik du ønsker det.

Petter er bosatt i Oslo og er medlem av Den norske tannlegeforening.

Ønsker du å bestille time?

Ønsker du å bestille time?

BESTILL TIME