Prisjustering fra 15. august 2022

4. August 2022|In Ukategorisert

Fjord Dental jobber kontinuerlig for å være det foretrukne valg for de pasienter som er opptatt av kvalitet. Fjord Dental skal til enhver tid jobbe for å være den klinikken som gir deg som pasient den beste kvaliteten på behandling. For å sikre oss muligheten til å fortsatt levere den kvaliteten vi ønsker, samt for å kunne gi deg som pasient den beste behandlingen som mulig, ser vi oss nødt til å gjøre en justering av våre priser.

Bakgrunnen for denne økningen er at vi fra 1. juli får økning på mellom 4 % og 8 % fra underleverandører på materialer og implantater, tanntekniske produkter, transportleverandører etc. Strømprisene har foreløpig ingen nevneverdig innvirkning på prisjusteringen hos oss.

På dette grunnlag av ser vi oss, som mange andre aktører, nødt til å gjennomføre en prisjustering på de fleste av våre behandlinger fra 15. august 2022. Prislisten har i dag den 4. august blitt oppdatert, men gjøres gjeldende fra 15.08.2022. Dersom det er spørsmål relatert til dette, er det bare å ta kontakt.

Vi i Fjord Dental håper på forståelse for de ovennevnte justeringer, og ser frem mot et godt samarbeid videre.

Med ønske om en fortsatt god sommer.
Hilsen alle oss i Fjord Dental.