ET SMIL FOR FREMTIDEN

Bli vår pasient

En god munn- og tannhygiene er svært viktig for å beholde et friskt og fint smil. Tennene dine skal følge deg hele livet, og da trengs den beste oppfølgingen. Den beste oppfølgingen får du hos Fjord Dental. Hos oss kan du føle deg sikker på at smilet ditt blir ivaretatt og du får den beste veiledningen for å bevare smilet ditt i årene fremover.

For oss står forebygging sentralt, og vi vet at den sunneste munn- og tannhygienen kommer gjennom god forebygging.

Hvorfor velge Fjord Dental?

Fjord Dental står for kvalitet. Det er kanskje ikke alle som er klar over hvor stor variasjon det faktisk er når det kommer til kvaliteten på utført tannbehandling.

Hos Fjord Dental kan vi garantere deg at du til en hver tid får den beste behandlingen, både med tanke på oppfølgingen av deg som pasient, men også med tanke på kvaliteten på arbeidene som blir utført på tennene dine. Vi bruker de beste materialene og har det beste utstyret på markedet.

Må du til stadighet bytte fyllingene dine eller opplever du at selv etter mange år hos samme tannlege får mange nye hull? Da burde du virkelig vurdere å bli pasient hos Fjord Dental. Vi vet at med den beste oppfølgingen vil du merke at du oppnår en sunnere og friskere munn, som gir deg mer forutsigbarhet. For tennene og smil er viktig, og vi hjelper deg med å bevare smilet.

Ønsker du et nytt smil?

Har du vurdert å gjøre endringer med smilet ditt, eller til og med skape et nytt smil? Da må du virkelig vurdere Fjord Dental. Våre tannleger er kjent for å skape vakre smil ved hjelp av moderne teknologi. Ved hjelp av digitale verktøy kan vi redesigne smilet ditt slik at både tenner og tannkjøtt får en bedre visuell fremtoning. Du kan hele veien være delaktig i prosessen, og ved hjelp av 3D-simulering kan du se ditt nye smil før en eventuell behandling igangsettes. Dette gjør at behandlingen blir forutsigbar og trygg for deg, hele veien.

Ønsker du å bestille time?

Ønsker du å bestille time?

BESTILL TIME