Om Fjord Dental

Fjord Dental skal være en ledende aktør innen kvalitetstannbehandling. Vi skal til enhver tid levere den beste opplevelsen for deg som pasient. Fjord skal samtidig være den aktøren som gir deg den beste kvaliteten på all behandling, og da ved å benytte seg av de mest moderne behandlingsprinsipper. Fjord Dental har det mest moderne utstyret tilgjengelig på markedet, og vi benytter oss av de mest moderne behandlingsformene og de beste tannrestaureringsmaterialene tilgjengelig.

Klinikken

Vi holder til i moderne og nyoppussede lokaler sentralt på Majorstuen. Hos oss kan du forvente en hyggelig atmosfære både inne på våre behandlingsrom og i vår resepsjon. Vi ønsker deg hjertlig velkommen til oss!

Vår Visjon

Fjord Dental skal til enhver tid være den ledende aktøren innen kvalitetstannbehandling.

Vi har en nullhullsvisjon, der vi har som en visjon at veien til den beste tannhelsen er gjennom forebygging. Den enkleste måten å få en bedre tannhelse på, er å ikke få nye hull.
Vi skal strekke oss langt for at du som pasient ikke får nye hull. Da trenger man god opplæring og kunnskap. Vår visjon er oppnåelig. Ved å spille på god kommunikasjon mellom deg som pasient og oss behandlere, kan vi legge til rette for at nettopp du får den behandlingen du fortjener, og ikke minst trenger. De fleste munnhuler og tenner er forskjellige, og alle pasienter er ulike, og unike. Sammen lager vi et behandlingsopplegg som er skreddersydd for deg. Det skal gi deg følelsen av å være i trygge hender. I Fjord Dental sine hender.

Vi har også en smilevisjon, der vi ønsker at alle våre pasienter skal kunne føle seg komfortable med smilet sitt og ingen skal være redde for å smile. Ingen av våre pasienter skal måtte føle trangen til å holde igjen et smil, eller dekke det til fordi man er redd for å vise tennene sine.

Ønsker du å bestille time?

Ønsker du å bestille time?

BESTILL TIME

Våre ansatte

Martin Hoftvedt

Daglig leder / Tannlege MNTF

Rafael Marques Da Silva

Spesialist / Oralkirurg

Monika Caban

Spesialist / Protetikk

Katarzyna Skramstad

Spesialist / Radiologi

Sara Bergstrand

Spesialist / Oralkirurg

Bilde kommer

Mirna Farran

Spesialist / Oralkirurg

Anders Gløersen

Tannlege MNTF

Ingrid Opheim Grendstad

Tannpleier

Mia Mariann Strøm-Aas

Tannhelsesekretærer

Emily Larsen

Tannhelsesekretærer

Daniele Marques da Silva

Tannhelsesekretærer

Emilie Helmers Pedersen

Resepsjonist

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme in kontakt med oss?
Ring oss gjerne dirkete eller bruk kontaktskjemaet under.

resepsjon@fjorddental.no

Tlf: 22 46 57 23