Tannlegeskrekk

Vi er forståelsesfulle for at mange syntes det kan være litt skummelt å dra inn for en tannlegetime. Derfor har vi i Fjord Dental et eget opplegg for deg som kjenner litt ekstra på disse følelsene.

Vi er her for deg

Vi tar oss god tid til deg slik at vi sammen kan snakke om både forventninger og prosess. Du er hjertelig velkommen til oss for en uforpliktende førstegangssamtale slik at du kan bli bedre kjent våre ansatte og vår klinikk. Vi vil sørge for at du kommer inn til et avslappet og stressfri miljø hvor du som fremtidig pasient er i fokus.

Sammen finner vi en løsning som passer deg og dine behov!
Hjertelig velkommen til oss.


Uforpliktende samtale

Vi er opptatt av at du som pasient skal føle deg trygg på både våre tannleger og atmosfære. Derfor inviterer vi deg til en uforpliktende samtale slik at du kan bli bedre kjent med oss og vår klinikk.

Samarbeid

Når du selv føler at du er klar for å bli pasient hos oss inviterer vi deg til den første timen hos oss. På dette tidspunktet har vi gått igjennom alle detaljer og forberedt deg på hvordan en time vil fungere hos oss.

Bestilling av time

Du har forhåpentligvis blitt litt bedre kjent med din tannlege, og vi har fått kartlagt dine engstelser før en time. På denne måten kan vi tilpasse behandlingen til nettopp deg.

Ønsker du å bestille time?

Ønsker du å bestille time?

BESTILL TIME