Airflow / Fjerning av misfarging

Dersom du sliter med mye misfarging på tennene, kan airflow være noe for deg. Airflow er en behandling der vi benytter vann og salt som spyles på tennene ved hjelp av et høytrykksapparat. Behandlingen foregår med trygge rammer, og er ikke smertefullt. Behandlingen er heller ikke skadelig for emalje eller tannvev.

Kort informasjon

Airflow vil typisk kunne fjerne misfarging som sitter overfladisk på tennene. Dersom du drikker mye kaffe eller te, eller dersom du røyker eller snuser, vil airflow kunne fjerne denne misfargingen. Du vil etter endt airflowbehandling merke at tennene føles merkbart glattere og freshere.

Behandlingstid

15 – 30 minutter

Omfang

Ukomplisert

1. Kartlegging av misfarging

Vi kartlegger først hva slags type misfarging det er snakk om. Det er flere årsaker til misfarging, og enkelte ganger sitter misfargingen dypere.

2. Før behandlingen

Bedøvelse under denne prosedyren er sjeldent nødvendig. Dersom misfargingen er overfladisk kan vi benytte oss av airflow. I og med at det er snakk om vann og salt i høytrykksformat, får du på beskyttelsesbriller og en duk som holder lepper og kinn borte.

3. Airflowbehandling

Airflow benyttes på alle tennene i munnen. Det tar ca. 15 minutter å gjennomføre en full airflow. Dersom du har mye misfarging, kan det ta noe lengre tid.

4. Etter behandling

Etter behandlingen med airflow vil tennene føles behagelig rene. Du vil merke at tennene føles lysere da overfladisk misfarging er fjernet.

Det kan forekomme ising underveis i en airflowbehandling, og da særlig hvis spylingen treffer en øm tannhals. Ikke vær redd for å si fra – for dette kan vi ta hensyn til.

Dersom man har en veldig følsom tannhals, og er redd for denne, kan man få litt lokal bedøvelse før airflowbehandlingen.

Etter endt airflowbehandling, vil det være mye vann og salt. Du får da en klut av oss til å vaske bort saltet med.

Vi setter som regel på deg beskyttelsesbriller for å hindre at du får salt og vann i øynene/ansiktet.

Ønsker du å bestille time?

Ønsker du å bestille time?

BESTILL TIME