Martin Hoftvedt starter spesialisering og PhD ved UiO

11. July 2024|In Nyheter, Ukategorisert

Fra høsten 2024 vil jeg ta en spesialisering i oral protetikk og bittfunksjon ved UiO, og samtidig ta en PhD innenfor det samme spesialfeltet som tannlege. Dette blir mye jobb, men samtidig også veldig spennende og lærerikt. Veldig få tannleger i Norge får muligheten til å gjøre det samme, så jeg er beæret over at UiO legger til rette for og vil at jeg skal gjennomføre dette. Denne spesialiseringen kommer til å 3 år, og jeg kan bruke flere år ekstra på PhD-delen om nødvendig. Dette betyr at jeg kommer til å være ca 1 lang dag i uken i min privatpraksis på Majorstuen, Fjord Dental, gjennom disse årene. Det gjør at jeg dessverre ikke får tid til å se dere alle til timer for årskontroller og behandling gjennom denne perioden, men jeg har også da god dekning i 2 assistent-tannleger og en tannpleier, slik at det skal gå helt fint og være god klinikkdrift også fremover. Jeg er såpass heldig å ha svært mange pasienter, og stadig nye, og viktig at dette fortsetter – særlig ettersom jeg nå da blir delvis «student» igjen, og eier en stor praksis.
Tannlegene som skal jobbe med mine pasienter er unge, flinke og selvsagt håndplukket av meg selv, da de begge har kompetansen og ikke minst de rette holdningene til å jobbe hos oss. Dere og deres kommer til å bli svært godt ivaretatt videre hos oss i fremtiden.

Med dette ønsker jeg alle mine/våre pasienter en riktig god sommer, og så sees vi fremover som alltid når dere blir innkalt per sms, hos våre andre tannleger og meg selv. Og, selvsagt bare som vanlig å ringe når det skulle være noe akutt, så får dere så raskt som mulig time hos oss, helst på dagen.
Ring eller send mail til oss også om det det skulle være noen spørsmål.

Mvh Tannlege Martin Hoftvedt, MNTF.