Martin Hoftvedt starter spesialisering og PhD ved UiO

Fra høsten 2024 vil jeg gjennomføre en spesialisering i oral protetikk og bittfunksjon ved UiO, og samtidig ta en PhD innenfor det samme spesialfeltet som tannlege.

Dette blir tidkrevende, men samtidig også veldig spennende og lærerikt. Veldig få tannleger i Norge får muligheten til å gjøre det samme, så jeg er beæret over at UiO legger til rette for, og ønsker, at jeg skal gjennomføre dette. Denne spesialiseringen kommer til å ta tre år, og jeg kan bruke noen år ekstra på PhD-avhandlingen om nødvendig.

Dette betyr at jeg kommer til å være ca 1 lang dag i uken i min privatpraksis på Majorstuen, Fjord Dental, gjennom disse årene. Det medfører at jeg dessverre ikke får tid til å se dere alle til timer for årskontroller og behandling gjennom denne perioden, men vi har sikret oss god dekning i to assistent-tannleger og en tannpleier, slik at dette skal gå helt fint og det vil være god klinikkdrift også fremover.

Jeg er såpass heldig å ha svært mange pasienter, og stadig nye kommer til, og jeg kan forsikre at vår høye standard og oppfølging av dere vil fortsette som tidligere, selv om jeg nå blir delvis «student» igjen, og noe mindre til stede hos Fjord Dental.
Tannlegene som skal jobbe med mine pasienter er unge, flinke og selvsagt håndplukket av meg selv, da de begge har kompetansen og ikke minst de rette holdningene til å jobbe hos oss. Dere og deres behov kommer til å bli svært godt ivaretatt videre hos oss i fremtiden.

Med dette ønsker jeg alle mine og våre pasienter en riktig god sommer, og så sees vi fremover som alltid når dere blir innkalt per SMS, hos våre andre tannleger og meg selv. Og, selvsagt er det som vanlig bare å ringe når det skulle være noe akutt, så får dere så raskt som mulig time hos oss, helst på dagen.
Ring eller send mail til oss også om det skulle være noen spørsmål.

Mvh Tannlege Martin Hoftvedt, MNTF.